Българската компания Текс Тийм ЕАД е дъщерна фирма на М Холдинг АД. Групата на Холдинга обединява няколко компании специализирани в събирането, преработването и продажбата на дрехи втора употреба. Към момента числеността на персонала на фирмите в групата наброява над 600 души, които работят в България, Гърция, САЩ и Канада.

Първоначално М Холдинг стартира с ритейл търговия, като открива първият магазин под бранда Мания в гр.Варна, през далечната 1996 г. Към момента магазините са над 40, разположени в България и Гърция, като повечето от тях са на франчайзинг. Магазини Мания са известни със своите брандови находки и Ловците на марки, които ежедневно ги посещават. Мания притежават повече от 400 хил. лоялни клиенти, ако се съди по броят на притежаваните карти за лоялност. Магазините се зареждат всяка седмица с нова стока, което предизвиква струпването на множество клиенти от различни възрасти и финансови възможности.

Текс Тийм ЕАД е фирмата, която се занимава със сортирането и подготовката за повторна употреба на дрехите, които пристигат основно от Западна Европа, САЩ и Канада. Месечно в сортировъчните цехове на фирмата във Варна се сортират повече от 700 тона дрехи, като над 70% от тях биват изнасяни в Русия, Африка и Азия. През 2017 година Текс Тийм разширява своята дейност, като открива нова инсталация за сортиране и обработка Texx Team USA, находяща се  в гр. Карлщад, щата Ню Джърси (САЩ). В новооткрития цех, само през  2018 година, са обработени над 2500 тона текстилни отпадъци, като почти цялото количество, след обработка, е изнесено като годни за повторна употреба дрехи, предимно за Централна и Южна Америка.

Green Team Inc. е регистрирана през 2012 година в  Ню Йорк (САЩ). Това е фирмата „събирач“ на М Холдинг, чиято основна дейност е да събира и експортира употребявани дрехи и текстилни отпадъци. През изминалата година всичките бази за събиране на Green Team са събрали над 10 000 тона ненужен текстил, които са изнесени предимно към Латинска Америка, Азия и Африка. В момента фирмата оперира в 10 американски щата, както и във Ванкувър (Канада).

Мания Онлайн е най-новият проект на М Холдинг, който през миналата година започна да продава чрез интернет висококачествени и маркови дрехи втора употреба. Вярвайки в бъдещето на онлайн търговията,  дългосрочните цели на фирмата са да започне продажби в няколко източноевропейски страни.