MEMBERS

FULL LIST OF BACT MEMBERS

А.Димитров.М ЕООД

Албена Трейд ЕООД

Алма 333 ЕООД

Алфа и Омега 99 ЕООД

Бочеви груп ЕООД

Вантекс 2016 ЕООД

Веселинов 37 ЕООД

Ви Ай Пи Треид ЕООД

Викто Трейд ЕООД

Дарели Трейд ООД

ДЕСА комерс ЕООД

Дитекс Ямбол ЕООД

Дрес Къмпани ООД

Еквилибриум Ел Ей ЕООД

Каби 2016 ЕООД

Колевски ЕООД

Крисея М ЕООД

Криси Интернешънъл ЕООД

Макс Релакс ЕООД

Марти и Ко ООД

Мители 2210 ЕООД

Нил Груп ЕООД

Нов Стил Балеви ЕООД

Патеев ООД

Пимпо ЕООД

Плюс Аутлет ЕООД

Сани 66 ООД

СВВ Груп ООД

Селви 2004 ЕООД

Сиайя ЕООД

Текском София ЕООД

ФЮТ-С ЕООД

Хиперон 2018 ЕООД

Хрисма ООД

Шаде 2017 ЕООД

Шано Сторс ЕООД

Become a member

If you share our values and embrace the goals of the organization, you can contact us and apply for membership.
Before contacting us, please familiarize yourself with the Association’s Code of Ethics. .


    *Задължителни полета